WordPress Plugins heb je in duizenden vormen en maten. Maar welke plugins zijn nou echt handig voor op je website? Hier geef ik je een overzicht van de top 5 van WordPress plugins die ik bijna altijd gebruik!

WordFence
WordFence is een plugin die je kunt gebruiken om je website te beveiligen. Persoonlijk vind ik dit een erg fijne plugin. Je hebt veel opties die je kunt instellen en tot nu toe heeft hij mijn websites beschermd!

Meer informatie over WordFence? Klik hier!

SEO Yoast
SEO Yoast is een plugin die je er bij kan helpen om beter vindbaar te worden online. Er zijn veel mogelijkheden en ik gebruik deze plugin voor al mijn websites. Met een handig punten systeem kun je je bericht of pagina makkelijk optimaliseren!

Meer informatie over SEO Yoast? Klik hier!

Contactform 7
Elke website heeft een goed contactformulier nodig! Ik gebruik hier altijd Contact Form 7 voor. Je kunt hier simpele contactformulieren mee maken maar ook voor het aanvragen van offertes is deze plugin perfect!

Meer informatie over Contact Form 7? Klik hier!

Really Simple CAPTCHA
Spam kan behoorlijk vervelend zijn op je website! Vaak word die verstuurd via formulieren waarbij je geen Captcha hoeft in te voeren. Daarom gebruik ik altijd de Really Simple CAPTCHA plugin. Deze plugin werkt goed samen met Contact Form 7 en je hoeft er geen account voor aan te maken!

Meer informatie over Really Simple CAPTCHA? Klik hier!

Display Widgets
Dit vind ik ook een hele fijne plugin! Met deze plugin kun je bepalen welke widgets op welke pagina’s getoond worden. Op die manier kan je de widgets afwisselen zodat je bezoekers steeds iets zien wat bij de pagina past. Het is een hele simpele plugin die net even wat extra’s aan je website geeft!

Meer informatie over Display Widgets? Klik hier!


Meer WordPress Plugins?

Dit zijn de WordPress plugins die ik het meest gebruik bij het bouwen van websites. Ik ben ook wel erg nieuwsgierig wat jullie nou handige plugins vinden! Laten jullie het me weten via een reactie onderaan het bericht?