Misschien is het volgende herkenbaar: je neemt een TV-programma op en bij het uiteindelijke afspelen en dus kijken valt het programma erg tegen. Deleten dan maar.

Ik had dit met een aantal muziekprogramma’s. Ik had zelfs een Kerstspecial van Michael Bublé opgeslagen. Deze heb ik onlangs (……) bekeken, maar ik vond de show tegenvallen. Dit heeft te maken met de gepresenteerde en uitgevoerde songs, maar ook met de gasten in de show.

Een ander pas door mij bekeken (en beluisterd) programma was de 100th Birthday (tribute) van Frank Sinatra. Al zou ik zelf nog aanvullend een aantal andere artiesten gekozen hebben, kon ik deze show wel waarderen. “All-star TV Tribute” met o.a. Tony Bennet, Garth Brooks, John Legend en Alicia Keys. Mocht je belangstelling hebben: kijken dus!

“De Beste Zangers” kan sowieso (bijna) altijd mijn grote waardering krijgen. Zangers en zangeressen die de nummers van anderen vertolken, waarbij er heel vaak van een verrassing sprake is. Geweldig niveau. Leuke sfeer. Muzikaal (vaak) hoogstaand.

Heb je ook ervaringen met tegenvallende (muzikale) TV-programma’s? Ben benieuwd. Laat het maar weten.

Let’s Talk About Music……
Franky