In Almere zit een restaurant dat Yamas heet. Het is een Grieks restaurant dat ook aan bezorging doet. Het bezorg-stukje zit wel op een andere plek maar hoort wel bij elkaar. Nadat ik wederom niet zo tevreden was heb ik besloten een Yamas review te maken.

Ik ben een paar keer wezen eten bij Yamas en dat was heel goed…in het begin, maar het werd steeds slechter en slechter. Toen ik laatst een over datum biertje had gedronken dacht ik – Oké dit is echt de laatste keer.

Ze doen ook aan bezorging en dat was al niet zo heel goed. Maar mijn man houdt van vlees dus af te toe bestellen we daar toch nog. Vandaag was het echter zo slecht dat ik heb besloten een review te schrijven.

Yamas reviewWe hebben 35 euro uitgegeven voor een vleesschotel, patat, pita feta en een feta ‘fourno’. Bij de bestelling miste de patat voor de vleesschotel en daarnaast was de feta fourno ook heel erg zielig. Die kostte bijna 7 euro en dat waren 3 halve tomaten met een drab van feta. Na het eerste kleine hapje van de feta fourno veranderde mijn mond in een grote zoutgrot en ik liet mijn man even proeven om te kijken of hij dat ook vond. Toen ik zijn hoofd zag fijn knijpen wist ik dat het niet aan mij lag.

De feta in de pita feta was ver te zoeken en maar uien waren er wel genoeg. De patat was droog en taai en ook het vlees van mijn man was niet zoals het zou moeten. Hij vraagt altijd om extra door gebakken, maar ik zag het bloed bijna zitten!

Yamas reviewNa een telefoontje naar Yamas zouden we de patat krijgen en voor de rest van de klachten konden ze niets doen. Mijn man reageerde al een beetje boos en na 3 kwartier wachten kregen we een patatje en toch nog een nieuwe feta fourno. En o ja! Een extra broodje. De tweede feta fourno was wel veel beter en een wereld van verschil.

Maar als je de eerste paar gerechten moet weggooien en 3 kwartier moet wachten op het laatste beetje..Grr dan weet je wel dat je hier NOOIT meer gaat bestellen.

Conclusie Yamas review

Zo jammer dat het nu zo slecht is – want in het begin was het allemaal zo lekker! Het kan dus wel..