Op zoek naar een taxi? Dan kunnen wij taxi Limo* afraden!

We zouden midden in de nacht aankomen op Schiphol daarom besloten we van te voren een taxi te reserveren. Dit deden we bij Taxi Limo. Het leek allemaal goed te gaan, we kregen een bevestiging en instructies. De taxichauffeur zou bellen als we geland waren en dan zou het allemaal goed komen.

Niet dus. Geen belletje, geen taxichauffeur, helemaal niets. Daar stonden we dan 2 vrouwen midden in de nacht op Schiphol. Treinen gingen niet meer en we waren gedwongen een peperdure taxi te nemen.

Die nacht hebben we geprobeerd te bellen maar geen enkel nummer nam op. Uit boosheid hebben we in die nacht nog een klacht ingediend met het bericht dat we stonden te wachten op Schiphol.

De volgende dag kregen we al mail terug. Je zou denken excuses? Verklaring? Nee de eerste reactie was..Wanneer was dit? Ehh dat hebben we gemaild, maar goed. De volgende reacties waren niet veel beter. Hij ging er naar kijken en het bleef stil. Met veel na
mailen en lastig vallen kregen we de mail dat het verschil betaald zou worden en of we een rekeningnummer wilde doorgeven.

Heel verrassend…Daarna bleef het ook verdomde stil. Na mailen werkte niet meer en we hebben geen geld, geen excuses en geen reactie meer gehad.

TAXI LIMO? TAXI HELLNO!

Begin er niet aan. Naast dat ze niet komen opdagen kun je een excuses, verklaring of en tegemoetkoming vergeten.

Wat een belachelijk bedrijf.

*Het bedrijf is inmiddels van naam veranderd en Taxilimo.nl wordt doorgestuurd naar: Taxinueva.nl
Er wordt gemaild met een email adres vanaf Almereschipholtaxinodig.nl

Dit zaakje stinkt!