Opnieuw waren er vandaag weer allemaal artikelen in het nieuws over mishandelingen in een slachthuis. Mijn maag draait er van om. De beelden probeer ik zoveel mogelijk te vermijden maar de berichten zijn gruwelijk.

In en in verdrietig word ik ervan. Ik begrijp het gewoon niet. We gaan deze beestjes al doodmaken – waarom zou je ze dan ook nog eens mishandelen? Dan is er toch echt iets mis met je als je dat doet? Hoe kun je zo zijn? Of beter..Hoe kun je zo worden? Waar in het leven is het dan misgegaan?

Slachthuis sadist word je niet zomaar

Ik probeer altijd uit te gaan van het goede in de mens en ik kan me gewoon niet voorstellen dat mensen zonder duidelijke reden dit soort dingen doen. Wat zou er mis gegaan zijn? Wat zou er aan de hand zijn? Waarom zou je zoiets een hulpeloos wezen aan doen?

Hebben deze mensen in het dagelijks leven te maken met veel dominantie en willen ze zo hun gram halen? Hebben ze zo een slechte jeugd gehad dat er geen enkele empathie is met deze dieren? Haten ze dieren? Ik kan er gewoon met mijn pet niet bij dat er mensen zijn die dit andere wezens aan doen.

Wat doe je tegen slachthuis sadisten?

Wat kun je er tegen doen? Valt er iets tegen te doen? Zwaar machteloos voel ik me als ik daar over nadenk. Ja ik stort een beetje geld naar Animal Rights en ik eet geen vlees maar daar hebben die dieren die nu mishandeld worden helemaal niets aan : ( .

Dat maakt me nog wel het meest verdrietig dat die beestjes zoveel moeten doorstaan allemaal omdat wij ze zo nodig moeten opeten of moeten gebruiken voor andere producten.

Positieve energie

Online zie ik dat mensen woedend en gechoqueerd zijn. In een hoop berichten straalt de negatieve energie er vanaf. Scheldpartijen, verwensingen en meer negatieve berichten vullen het internet. Toch denk ik dat dit ook niet de manier is. Negatieve energie trekt negatieve energie aan en positieve energie trekt positieve energie aan.

Daarom heb ik besloten dat ik de slachthuis sadisten heel veel positieve energie en liefde toe ga wensen. Ik hoop dat ze zo overspoeld worden met liefde en positieve energie dat het niet meer in hun hoofd op zal komen om die beestjes zo te mishandelen.

Positieve energie voor de slachthuis sadisten