Arghhh!! Dit blog schrijf ik terwijl ik zeer gefrustreerd ben. Als ik gefrustreerd en machteloos ben is het enige wat ik nog kan doen het van me afschrijven en dat doe ik met die PostNL Zakelijk review. Wat een aanfluiting is dat bedrijf!

Sinds oktober probeer ik voor een klant van mij een woocommerce plugin te bemachtigen die ervoor zorgt dat het hele verzendproces een stuk makkelijk zou worden. Ik heb eerst met ze gebeld en daarna met ze gemaild. Ze zouden alles in gang zetten en het klonk hoopvol.

Een halve maand ging voorbij maar hoorde helaas niets meer. Weer contact opgenomen en ze zouden het weer in gang zetten en ik zou nu ook een e-mail krijgen. Wederom hoopvol. Van mijn klant heb ik niets meer vernomen tot ik deze week (JANUARI!!!) te horen kreeg dat hij trouwens nog steeds niets van Postnl Zakelijk had gehoord.

Postnl zakelijk contact opnemen…

Omdat het via de e-mail niet wilde lukken dacht ik dan probeer ik het telefonisch. Ik bellen..”u hoort nu een keuze menu van 6 keuzes”..De frustratie begint dan al op te borrelen. Als ik ergens een hekel aan heb zijn het die ellende lange keuze menu’s. Na het eerste keuze menu krijg ik te horen dat de wachttijd langer dan normaal is. Het is op dat moment 8.02 – ze gaan open om 08.00, apart dat het dan al zo druk is…

De telefoon gaat een paar keer over en dan begint de mevrouw weer te praten. Nog een keuze menu, maar liefst 4 keuzes dit keer. Ik kies voor optie 4 ‘overige vragen’ en ik hang een tijdje in de wacht als op eens de verbinding verbreekt. PFFF! Oke, dan via de chat online maar eens proberen. Ik vul alles in, klant ummer, bedrijf etc. En dan verbinding maken……verbinding maken……verbinding maken……verbinding maken…..GRRR oke na een paar minuten snap ik het. Ook dit werkt niet.

Nog maar een keer bellen..

Nog maar een keer bellen dan! Eindelijk, ik krijg iemand aan de lijn. Ik leg mijn probleem uit en ze gaat het even na vragen voor me. Terwijl ik in de wacht hang hoor ik in ene dat de verbinding weer verbroken is. Wauw! Wat een aanfluiting dit. Zeer gefrustreerd bel ik weer op. Keuzemenu met 6 keuzes, keuzemenu met 4 keuzes, even in de wacht en daar is weer een nieuw iemand.

Deze mevrouw probeert de eerdere mailwisseling te begrijpen maar zegt dat ze er geen wijs uit komt. Dan zegt ze maar ohjah, u bent een derde dus u mag dat helemaal niet doen. Godver de godver de godver, kunnen jullie mij dat niet in oktober zeggen dan? En waarom word er dan van alles toegezegd? Volgens mij heb ik dit gesprek ook in oktober al gehad en heeft de klant al gezegd dat ik het voor hem mag regelen.

Ze zegt de hele tijd dat ze me begrijpt maar zegt daarna zulke rare dingen waaruit wel blijkt dat deze vrouw niet begrijpt dat ik al vanaf OKTOBER dit probeer te regelen.

Wauw wauw en nog eens wauw! Wat een aanfluiting is dat hele Postnl zakelijk!