Plezierjacht…Het woord zegt het eigenlijk al, het is doden voor de plezier. Via Animal Rights kreeg ik hier een bericht over en mijn maag draaide meteen om. Hoe kun je nou doden voor je plezier? Ik vind het echt onbegrijpelijk.

In mijn ogen is er gewoon iets niet goed met je als je dood voor je plezier. Daar mis je dan wat hersencellen of je bent gewoon niet goed ontwikkeld om te zien dat dat gewoon niet oké is!

Plezierjacht…Onbegrijpelijk

KlootzakElk jaar worden er weer honderdduizenden dieren aan flarden geschoten omdat deze mensen een pleziertje willen hebben. Ik kan daar met mijn pet niet bij. Hoe komt het dat deze mensen zich zo superieur voelen? Zo superieur zijn dat ze zelf mogen bepalen over levens van anderen.

Ik denk dat als je doodt om plezier te hebben er echt iets niet helemaal goed gaat en dat daar eigenlijk gewoon een celstraf op moet komen te staan.

Daarnaast denk ik ook intensieve therapie zodat deze mensen zich kunnen ontwikkelen. Andere wezens doden voor je plezier is niet normaal, dat is wreed, misselijkmakend en getuigt van een enorm gebrek aan empathie.

De overheid is ook schuldig

Naast dat de mensen die deze beestjes daadwerkelijk vermoorden natuurlijk niet goed zijn heeft ook de overheid hier een grote rol in. Hoe is het mogelijk dat in deze tijd het nog steeds is toegestaan om dieren af te maken voor je plezier? Hoe kan de overheid dat toestaan?

Ik kan niets anders bedenken dan dat het waarschijnlijk om geld draait. Alles draait immers om geld. Onbegrijpelijk. Al deze mensen die dit goedkeuren & uitvoeren zouden eens wat empathie moeten krijgen.

Stel je eens voor dat je rustig in het veld loopt met je moeder. Dan komt er in ene een gek op je af, en die knalt zo het hoofd van je moeder er af! En waarom deze gek dat doet? Plezier. Knettergestoord.

Animal Rights

Hoe boos ik hier ook om kan worden, wat ben ik blij met stichtingen zoals Animal Rights! Zij proberen iets te doen aan deze misstanden en hebben voor deze plezierjacht een demonstratie opgezet.

20 oktober 2018 om 13:00 in Strijen! Ze vragen iedereen om te komen en mee te demonstreren tegen deze verschrikkelijke gruwelijkheden. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de demonstratie.


Graag hoor ik natuurlijk ook jouw ideeën! Laat je hieronder een berichtje achter? Wil je zelf een verhaal kwijt? Dat kan! Stuur je eigen blog in!