Met deze Fancyspread review wil ik mensen waarschuwen voor het bedrijf FancySpread.com! Via Instagram zag ik daar een hele leuke legging en hoofdband voorbij komen en ik dacht nou…weet je wat…Ik ga het gewoon proberen…

Alarmbel 1

De eerste alarmbel kwam al snel. Ik had voor iets van 25 dollar besteld ofzo maar ze hadden 33 dollar van paypal afgehaald. Ik ze een mail sturen, ja dat zijn belastingen zeiden ze. Sja dat kan best, maar dat meld je toch even op de website erbij? Je kan toch niet zeggen nou betaal 25 dollar en als je het checkt maken ze er stiekem 33 van? Want ik kon het pas zien toen ik mijn paypal checkte.

Oke, loslaten, zonde van de tijd en doorgaan…

De producten

Na een tijdje kwamen de producten binnen. Totaal niet wat ik verwacht had, een hele rare stof en toen ik de legging paste was hij veel te groot en zat hij vreemd. De hoofdband was ook heel gek, die stond bijna rechtop, dus ik dacht, nee, dit is het niet! Ik wil de producten terug sturen.

Alambel 2

Ik stuurde ze een mail met het bericht dat de producten niet aan de eisen voldeden en ook gewoon niet passend waren. Ik kreeg een email terug of ik foto’s wilde maken. Prima, foto’s gemaakt…En toen kreeg ik een berichtje. Ja je hebt gekregen wat je besteld hebt, dus er is niets mis.

Mijn mond viel open, hallo? Het past niet? Dat is toch reden genoeg om iets terug te mogen sturen? Toen kreeg ik een raar vaag verhaal, ja het terugsturen gaat heel veel tijd en geld kosten. Oke prima, hoeveel geld dan? Dat wilde ze me niet vertellen, ze bleven maar zeggen dat het terugsturen niet kon.

Ik wilde een klacht indienen of een review maken, maar ook daar werd niet op gereageerd.

Fancyspread review conclusie

NIET BESTELLEN! Het is een heel erg shady bedrijf dat gewoon een dropshipping heeft met Aliexpress. Dat is op zich geen probleem natuurlijk, maar als ze geen producten terugnemen en ook nog eens zomaar extra geld van je rekening halen dan klopt er toch iets helemaal niet.

Mijn advies is dus om niets aan te schaffen bij dit bedrijf! Ik hoop dat iemand hier iets aan heeft 🙂