AliExpress…Al jaren hoor ik er over maar zelf was ik er nog niet aan begonnen. Tot deze week, ik moest een onderdeel voor mijn computer hebben en ik had een linkje gekregen van mijn neef. Die MOEST ik aanschaffen. Nou oké dan, ik naar Aliexpress en zag dat ze nog héééél veel andere dingen hadden.

Voor ik het wist had ik al meerdere producten in mijn mandje zitten en was ik een uur verder. Ik besloot het zo te proberen. Account aangemaakt en afrekenen maar! Nou nee dus. Dat ging niet, ik kon eigenlijk alleen betalen met de creditcard…Maarja…Dat wil ik helemaal niet. Ik wil gewoon met Ideal betalen. Wat zijn dit voor een grappen?! Wat is dit voor een prehistorische website als Ideal niet mogelijk is?

Ik had al bijna 2 uur van mijn tijd weggegooid dus ik was al behoorlijk gefrustreerd. Niet wetende dat dat nog maar het begin van mijn frustraties zou zijn. Ik klikte op annuleren en ik liet het voor wat het was. Toen kreeg ik allerlei berichten van de winkeliers waar ik besteld had. Ik gaf aan bij 1 dat ik moest annuleren omdat ik niet wilde betalen met creditcard. Toen er nog een mail binnen kwam met een reactie wilde ik me inloggen – maar dat ging niet meer!

Ik mocht niet meer inloggen want er was verdachte activiteit gevonden…Pardon? Om nog in te kunnen loggen moest ik eerst mijn telefoonnummer afgeven. PFFFFF, zeer agressief word ik van dat soort dingen. Ze moeten tegenwoordig al zoveel informatie van je hebben, ik wilde mijn telefoonnummer helemaal niet geven. Helemaal klaar was ik met deze kutwebsite! Ik wilde mijn account verwijderen. Maar je raad het al…geen telefoonnummer geven betekent niet inloggen en ook geen account verwijderen. Ondertussen trouwens wel tig emails blijven ontvangen.

AliExpress klantenservice drama’s..

AliExpress..Nooit meer!Het eerste wat ik deed was contact zoeken via Twitter. Pfff wat een randdebielen zitten daar. Eerst stuurde ze steeds linkjes met hoe ik mijn account kon verwijderen. Jah hoe dat moet weet ik ook wel – maar dan moet ik me inloggen – en dan moet ik mijn telefoonnummer geven en dat wil ik niet! Snel reageren doen ze niet, dus tussen elk dom antwoord zat weer een paar dagen en een ander persoon die opnieuw wilde dat ik mijn nummer gaf. Als laatst was er eentje die vond dat ik maar een telefoonnummer van een vriend of familielid moest opgeven…ARE YOU FUCKING KIDDING ME?

Oké Twitter zijn echte debielen, laat ik het maar via de chat proberen. My god, dat werd er allemaal niet veel beter op. Steeds weer het hele verhaal uitleggen en maar niet begrijpen dat ik mijn telefoonnummer niet wilde geven. Bij 4 verschillende mensen heb ik kunnen verifiëren via de e-mail en dan moest ik weer zoveel dagen wachten en dan zou het echttt kunnen. Nou wachten wachten en dan inloggen en steeds weer het bericht van het telefoonnummer. Wat een kutbedrijf!

De 5e vertelde me wederom hetzelfde verhaaltje, maar nu zou het echt echt echt anders zijn. Godzijdank was dat ook zo – eindelijk kon ik mijn account verwijderen. Het heeft me maar 4 weken gekost. My god wat een slechte zaak! De mensen bij de chat waren steeds wel erg aardig, maar als er tussen elke wijziging 5 dagen zitten schiet het gewoon niet op.

Ik weet wel, nooit maar dan ook nooit zal ik nog iets proberen te bestellen via dit bedrijf. AliExpress..wat een slechte klantenservice en dan vooral die van Twitter, echte debielen. Waar ze die vandaan hebben, wauw gewoon!

Zo nou mijn frustratie is eruit geschreven : ) Wil jij ook je frustratie er uitschrijven? Dat kan! Neem gewoon even contact op en we helpen je bij het maken van een mooi artikel!