Dit is Loodje! Het is het hondje van mijn moeder. Ze heet eigenlijk Lola maar ze word sinds de komst van mijn hondje (Lola) eigenlijk altijd Loodje genoemd.

6,5聽jaar geleden heeft mijn moeder haar gekregen. Ze had nog nooit eerder haar eigen hond gehad dus dit is haar eerste echte eigen hondje! En wat een droppie is het! Haar oude eigenaren moesten haar weg doen omdat er sprake was van een allergie. Niet leuk voor hun maar wat een geluk voor ons! Zo een lief hondje met een leuk karakter. En heel slim natuurlijk.

hondje loodje

Loodje is een kruising tussen een yorkshire terrier en een teckel en het liefst kijkt ze lekker televisie met mijn moeder. Dan gaat ze zitten zoals hier rechts te zien is en dan lekker tegen mijn moeder aan.

Ze heeft ook een bepaalde manier van kijken. Vergeet je haar koekje bijvoorbeeld? Nou dat vergeet zij mooi niet! Ze blijft je aanstaren tot je uiteindelijk begrijpt wat je bent vergeten.

Sinds een paar jaar heeft mijn moeder nog een hondje in huis genomen: Twix. (hier komt binnenkort ook een leuk stukje over!) Het was even afwachten maar uiteindelijk zijn Loodje en Twix toch dikke vriendinnen geworden zoals je op de foto hier beneden kunt zien!

Loodje en Twix