Selecteer Pagina

Kattenmanden musthaves top 5

Kattenmanden musthaves top 5

Kattenmanden, ze zijn er in zoveel soorten en maten, in elke dierenwebshop kun je een ruime keuze vinden. Ik koop regelmatig online kattenspullen. Van voer tot krabpalen, ideaal. Mijn kattenmanden en kussens zijn regelmatig aan vervanging toe, stiekem vind ik dat totaal niet erg, want dan kan ik weer iets nieuws kopen. Ik ben in de kattenmanden wereld gedoken en heb voor jou wat toffe exemplaren uitgelicht.

Musthave 1: Kattenmanden van Yagu

Camouflage is hip! In deze tent van het spaanse merk Yagu kan jouw kat zich prima terugtrekken voor een schoonheidsslaapje. Mijn katten zijn gek op dit soort verstopplekjes.
Ding ding ding, deze is ook nog eens dik in de sale voor € 13,88. Je vind deze stoere mand hier.
Kattenmanden

Musthave 2: LIEF kattenkussen

Alleen de ruit print vind ik al geweldig en de andere zijde is bekleed met comfortabel pluche. Je kan dit LIEF! kussen in een bijpassend mandje doen, maar ik denk dat het ook niet misstaat op de bank. Ik zag dat er een hele LIEF! dierenlijn bestaat. Het wordt gekenmerkt door vrolijke kleuren en frisse prints. Best betaalbaar trouwens: € 11,95
Shop dit kussen hier.
Kattenmanden

Musthave 3: Kattenmand kaas

Dit is toch super grappig! Ik had nog nooit kattenmanden in de vorm van etenswaren gezien, zie hier: jouw kat kan slapen in een kaas van Petbrands. Qua interieur zou ik deze gele rakker niet zo snel uitzoeken, maar vind hem toch wel erg komisch en denk dat katten deze kaas wel kunnen waarderen. Je shopt hem voor € 20,39 hier.
Kattenmanden

Musthave 4: Jolly Moggy Bamboo kattentoren

Qua design vind ik deze super hip en denk dat dit in veel interieurs zou kunnen passen. Deze toren is wat hoger geprijsd (€ 37,49) dan bovenstaande kattenmanden, maar het biedt ook meer lig gelegenheden én dient als krabpaal. Ik vind hem leuk!
Shoppen kan hier.
Kattenmanden

Musthave 5: BeezTeez Kattenhuis

Speciaal voor de chique katten onder ons ; ) Het kattenhuisje is modern vormgegeven en doordat het op een pootje staat kan de kat vanaf koninklijke hoogte de kamer overzien. Er hangt ook een koninklijk prijskaartje aan trouwens van € 135,00.
Bekijk dit droomhuisje hier.
Kattenmanden

Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben opgedaan qua kattenmanden. Weet jij nog leuke websites waar ik mijn kattenspullen kan shoppen? Ik hoor het graag!

Psssst… Like jij PerfecteKat.nl al op Facebook?

Meer blogs vind je op PerfecteKat.nl!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *