Wij kattenmensen houden onvoorwaardelijk van onze viervoeters. Dat ze soms wel eens een vaas om meppen, de planten uitgraven, ons wakker houden en ongegeneerd naar ons staren terwijl wij op het toilet zitten, nemen wij op de koop toe. Maar die ellendige kattenharen, wat dag in dag uit maar door het huis blijft dwarrelen.

Bokammen

Stofzuigen

Ik heb 1 halflang haar en 1 korthaar in huis, ik woon klein en deze twee terroristjes komen niet buiten. Deze combinatie zorgt voor mega explosies aan kattenharen, vooral als ze lekker gestoeid hebben lijkt het soms op een slagveld. Ik moet dus elke dag mijn minst favoriete bezigheid uitvoeren: stofzuigen. Af en toe sla ik een dag over omdat ik het druk heb. Maar wanneer ik bezoek verwacht, stofzuig ik altijd extra grondig.
Toch gaat het bezoek vaak de deur uit met pluizen als souvenir van mijn katten. Vroegahh voelde ik mij dan ook erg opgelaten tegenover gasten als er een haar in het eten te vinden was, een haar in een glas zat of zij na een knuffelsessie compleet onder kattenharen zaten. Op een gegeven moment heb ik dit gevoel maar los gelaten, als je bij mij op bezoek komt krijg je automatisch een gratis cadeau: Kattenhaar. Hoe goed ik ook schoonmaak, die krengen (de haren, niet de katten dus) zijn overal.

Kledingrollers

En dan heb ik het nog niet over mijn eigen kledij. Mijn favoriete kleding “kleur” is zwart. Nou dan ben je de sjaak met twee katten, ik verlaat mijn huis niet zonder grondig te “rollen”. Plakrollers, kleefrollers, kledingborstel, noem het zoals je wilt, bij mijn zijn ze niet aan te slepen. Scoop: Binnenkort ga ik de verschillende merken onderwerpen aan een review, ik heb ze bijna allemaal al eens geprobeerd en durf mij zelfs een expert te noemen inmiddels.

Kattentrimmen
Sinds ik kattentrimster ben weet ik inmiddels de do’s en dont’s om een kattenvacht juist te verzorgen. Eindeloos kammen of ontwollen is dat in ieder geval niet. Hierover zeer binnenkort een uitgebreide blog!

Deel je mijn mening? Of heb je briljante oplossingen? Daarnaast zijn tips voor merken kledingrollers die ik kan reviewen van harte welkom!

Meer blogs? Check: PerfecteKat.nl