Nadat we Lola hadden laten inenten had de dierenarts geconcludeerd dat ze patella luxatie heeft aan haar linker knie. Kosten: minimaal 1200 euro om het te laten opereren. Duurrr hondje! En als we het niet zouden doen dan zal ze op den duur kreupel worden.

In het ergste geval zou Lola 6 weken in de bench moeten rusten. Lola is een erg druk hondje dus dat leek ons nogal een opgave! Toch maar laten opereren.

Na een paar weken in de bench lijkt Lola wel een beetje verdrietig. Stuk rustiger geworden en snapt niet goed waarom ze de bench niet uit mag.

Na 6 weken gaan we hoopvol naar de dierenarts waar we slecht nieuws krijgen. Er zit een ontsteking en ze moet nogmaals 6 weken rust hebben. Wat voelde ik me toen rot! Mijn arme kleine hondje!

LolaNa 12 weken mocht ze het allemaal weer rustig oppakken. Ze was een beetje veranderd, rustig en terughoudend zo kende ik mijn hondje niet! Zelfs de eerste keer weer spelen snapte ze niets van. Zat ik daar dan in me eentje op de grond met een touw te spelen..

Nu beetje bij beetje word ze weer de oude! Jeeej! Mijn kleine Lola is BACK!


Kwebbelkous op avontuur bij pinterest! Check deze lieve hondjes!

Volg het bord Honden – Dogs van Kwebbel op Pinterest.