Een Reiki-behandeling geven is telkens weer een nieuwe uitdaging. De vaste patronen en procedures dienen weliswaar te worden aangehouden en gevolgd, toch is de interactie tussen behandelaar en behandelde steeds anders. Dit heeft te maken met hoe mensen in het leven staan en welke, fysieke, emotionele of mentale klachten er eventueel zijn. Ook gebeurtenissen uit het verleden en actuele ervaringen spelen een rol bij het ondergaan van een volledige Reiki-behandeling.

Blokkades

Vaak wordt men met de neus op de feiten gedrukt, want Reiki helpt weliswaar bij het doen verdwijnen van blokkades en heeft een positieve invloed op fysieke en emotionele klachten, toch zijn deze niet zomaar ontstaan. Alles heeft een reden.
Gelukkig is Reiki uitsluitend positief en mag het goede ervan worden verwacht.

Positieve resultaten

Soms is de kracht tijdens een behandeling direct voelbaar, maar het komt ook voor dat in een later stadium het positieve resultaat merkbaar is. De weg naar het vinden van balans, rust en een beter bewustzijn kan soms wat langer zijn, toch worden de genomen stappen vrijwel direct voel- en zichtbaar.

Werkwijze

Mijn werkwijze is relaxt, subtiel en met volle aandacht. Door 1:1 op eenzelfde frequentie te zitten (energie geven, sturen en terugkrijgen), ontvang ik regelmatig allerlei beelden. Het zijn fragmenten uit het nu, het verleden en wat komen gaat. Ze geven iets aan, staan ergens voor en zijn nooit negatief. Het zet aan tot nadenken, actie ondernemen, terug- of vooruit kijken.

Reiki-behandeling

Een Reiki-behandeling is ontspannend en rustgevend en is in staat van meerwaarde te zijn door ondersteuning te bieden en aanvullingen te geven op de reguliere gezondheidszorg. Het vervangt niet de geneeskunde, maar heeft een positieve invloed op de lichamelijke en geestelijke gesteldheid en kan daardoor een effectvolle bijdrage leveren aan een betere gezondheid op fysiek en mentaal niveau.

Frank (Reiki-healer) www.reikimoments.nl