Trouwen in Las Vegas

Trouwen in Las Vegas? Maar dat is toch helemaal niet geldig in Nederland?

Nee dat klopt, het is niet meteen geldig in Nederland. Maar als je de juiste documenten aanvraagt kun je heel simpel naar het gemeentehuis gaan en het huwelijk laten registreren. Je hoeft dan niet in Nederland in ondertrouw.

Bij ons was het met 5 minuten gebeurd. Documenten laten zien – even wat kopietjes maken en dan nog laten weten wat je met je achternaam wilt doen en toen waren we ook in Nederland officieel getrouwd. De trouwdatum staat gewoon op de Las Vegas datum dus dat was helemaal goed.

Las Vegas Travelguide

Via Las Vegas travel guide heb ik een deel van mijn bruiloft geregeld. Je bent misschien wel wat duurder uit dan dat je het in Las Vegas regelt maar zo weet je wel zeker dat het allemaal goed zit!

Als ik denk aan Las Vegas en trouwen dan zie ik daar meteen Elvis bij, dus die moest er natuurlijk bij zijn! Verder kon ik bij mijn arrangement nog uit allerlei dingen kiezen zoals Bloemen, kleding Elvis, Liedjes, foto’s etc.

Ook is er een mogelijkheid dat zij alles regelen als je terug bent. Zo hoef je nergens aan te denken. Binnen 6-8 weken werden de documenten aangetekend afgeleverd en konden we naar het gemeentehuis.

Trouwen in Las Vegas met zijn tweetjes was het helemaal waard en we kunnen het iedereen aanraden!

Trouwen in Las Vegas