Je leest het goed, een sieradenkast! Ik wist niet eens dat deze bestonden, maar toen ik hem tegenkwam moest ik hem echt even met jullie delen.

Zelf heb ik 1 grote sieradendoos en paar kleine doosjes met sieraden die er niet meer bij konden. Eigenlijk is het gewoon een rommeltje en als ik op zoek ben naar een sieraad kan ik het 9 van de 10 keer niet eens vinden. Deze sieradenkast zou dan ook echt een uitkomst zijn!

Deze kast is zelfs voorzien van een ledlampje zodat je alles makkelijk kunt vinden!

Sieradenkast

Verder is de sieradenkast verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals roze en zwart. Zelf heb ik een slaapkamer in bruine tinten dus deze bruine versie zou helemaal perfect zijn!

Als je hem dicht doet is het een handige staande spiegel van 146cm hoog die je kunt verstellen zodat je jezelf in alle hoeken kan zien. Ook niet heel onbelangrijk toch 😉

Ook de Kwantum verkoopt een soortgelijke (goedkopere) sieradenkast, maar deze heeft geen ledlamp, is iets kleiner en heeft iets minder vakjes. Maar het is wel een mooi alternatief voor als je een beperkt budget hebt.

Wat als je geen plek hebt voor een grote sieradenkast?

Als je geen plek hebt voor een grote sieradenkast heb ik ook nog een leuk alternatief gevonden! Het is hetzelfde idee maar dan in een tafelmodelletje. Daar heb je niet heel veel ruimte voor nodig en het is ook nog eens lekker multifunctioneel.

Aan de binnenkant zitten ook een hoop haakjes zodat alle sieraden gemakkelijk opgehangen kunnen worden.

Doe je het liever helemaal anders?

Ben je niet van de ‘schattige’ kasten maar heb je liever iets geks? Iets stoers? Dan is onderstaande sieradenhouder misschien wel iets voor jou! Ik vond hem zelf wel erg cool maar het past niet echt bij mij..Misschien wel bij jou?

Oké aller aller laatste…

Eigenlijk wilde ik al stoppen, maar toen kwam ik het onderstaande ‘juwelenhouder’ tegen! Het is de ‘Umbra Little Black Dress Juwelenhouder’. Met de little black dress zit je altijd goed en dat geldt ook voor dit product!

Je kunt er veel sieraden in kwijt, het neemt niet veel ruimte in ennn hij is ook nog eens in de aanbieding! Voor slechts €12,15 heb je hem al in huis hangen! Dat zijn leuke prijzen toch?

Ik ben helemaal blij geworden van deze leuke sieradenkasten en ik hoop jij ook! Tot snel weer 🙂

Groetjes Roos!
KijkopMeubelen.nl