Vrouw met zonnebril | Attentie Festival BabesHey jij! Heb jij de afgelopen tijd ook zo gesnakt naar een nieuw festivalseizoen waarin weer álles kan? Wij in ieder geval wel! Het is alweer lang geleden dat we een écht festivalseizoen hebben meegemaakt en daarom hebben wij een manier bedacht om elk festival in stijl in te kunnen luiden. Ben jij benieuwd hoe? Wij vertellen je graag mee over onze oogverblindende festivalbrillen!

Dit is waarom jouw festivaloutfit niet compleet is zonder hippe bril

Let’s be honest… op een festival is een bril vaak jouw beste vriend. De hele dag met je ogen moeten knijpen door het felle zonlicht? Nee bedankt! Uiteraard wil je graag dat het zonnetje aan de hemel staat wanneer je op een festival bent, maar dan is het ook fijn als je je ogen wat bescherming kunt bieden. Wanneer je dit in stijl wil doen, hebben wij de perfecte oplossing voor je: onze Fuzy festivalbrillen. Wij hebben werkelijk voor iedereen wel een toffe bril die elke festivaloutfit compleet maakt. Laten we snel onze opties aan je introduceren!

Wild for a while – Met deze hippe variant met panterprint kun jij jouw festivaloutfit net wat spicier maken. Loop met zelfvertrouwen rond op elk festival en combineer de bril met werkelijk iedere kleur die jij tof vindt. Of ga lekker voor een panterprint outfit, because why not?

Vibe on – Ga jij liever voor een groene variant? You ask, we deliver. Met onze ‘Vibe on’ bril maak jij elke groene outfit compleet. Of doe eens lekker gek en combineer hem met andere felle kleuren. It’s your time to shine.

Eyecandy – Over felle kleuren gesproken: wat dacht je van onze ‘Eyecandy’? Combineer de bril met een uitgesproken, girly outfit of kies voor rustigere kleding zodat het echt de eyecatcher van de outfit kan zijn.

Rebel muse – Heb jij liever een bril die werkelijk van alle markten thuis is? Dan raden wij je onze ‘Rebel muse’ aan. Deze classy, zwarte bril is tijdloos en kan werkelijk worden ingezet bij elk festival en kan worden gecombineerd met elke outfit.

Daydreamer – Wil jij tijdens een festival met je hoofd in de wolken zijn? Dan is onze ‘Daydreamer’ dé bril voor jou. Deze prachtige baby blauwe bril is lekker kleurrijk en geeft jouw outfit een extra toffe uitstraling. Of je nu voor een zwarte, witte, groene of roze outfit gaat; our Daydreamer is the way to go!

Sunny hours – Tijdens een festival hoopt iedereen uiteraard op zo veel mogelijk ‘sunny hours’. Lekker dansen, springen en zingen met de zon op je bol. Onze opvallende oranje bril zorgt ervoor dat jij het zonnetje op het festival bent. Hij is kleurrijk, hip en vrolijk. Wat wil je nog meer? Tip: geel, rood en blauw zijn de kleuren die het beste bij deze fantastische bril passen.

Join de Fuzy Festival Babes-community!

Wil jij meer inspiratie opdoen voor jouw volgende festivaloutfit? Of lijkt het je leuk om jouw ideeën met andere festival babes te delen? Join dan nu onze Fuzy Festival Babes-community op Facebook! Wij kunnen niet wachten om jou met open armen te verwelkomen en kijken uit naar de verhalen en inspiratie die je met je meebrengt! See you soon!

Wil je onze website of webwinkel direct bezoeken? kijk dan hier:
Website: Fuzyearplugs.com
Webwinkel: Fuzyearplugs.com/winkel