Och och och, ik hoor net toch weer zo een treurig verhaal dat ik hem toch even met jullie moet delen!

Persoon A kent een kindje. Past op het kindje, doet leuke dingen met het kindje. Het kindje vraagt vaak of hij een knuffel mag van persoon A. Persoon A zegt daarop dat doen we niet i.v.m. corona. Persoon A is gevaccineerd en zegt daarbij, ik knuffel niet met jou omdat ik persoon B ken en die is niet gevaccineerd.

MY GOD. Dat is toch een hele treurige bedoeling waar we zijn aangekomen? Kinderen knuffelen we niet meer omdat er misschien iemand in de omgeving is die niet is gevaccineerd. We zijn met zijn alle echt compleet gek gemaakt. Natuurlijk had ik dat al wel door, maar als ik dan weer zo een verhaal hoor…

Ik gaf aan dat ik het treurig vond dat het zo ver is gekomen. Zover dat kinderen geen knuffels meer krijgen en door een groep mensen liever gemeden word. Want tja…De media heeft gezegd dat kinderen corona veel overbrengen, dus dan blijven we maar uit de buurt.

Mensen zijn zo ontzettend bang gemaakt. Mijn opmerking dat ik het treurig vond kwam niet eens binnen want…Ja nou ik wil toch gewoon niet ziek worden!

Verdrietige wereld waar we in beland zijn.