10:00 vanmorgen had ik een afspraak. Uiteraard zat ik er weer helemaal klaar voor en had de rest ik de rest van de dag hier om heen gepland. 10.05 nog niemand. Dan word ik al kriebelig. Je zal misschien denken het zijn maar 5 minuten…Maar voor iemand die altijd vergeten word of waar mensen altijd te laat komen is dit pas het begin.

De minuten kruipen voorbij en 10.10 heb ik me zelf overtuigd. Je bent WEER vergeten. Ik stuur een berichtje naar mijn afspraak waarin ik vertel dat ik aan het wachten ben en of hij me misschien vergeten is. Een paar minuten later word ik gebeld. Excuses, ik had gelijk gehad..Hij was me helemaal vergeten. Of ik dan vanmiddag kon afspreken. Nee. Ik heb alles om jou heen gepland, ik kan het niet nu om 10.20 omgooien.

explosie van binnenGrrrr van binnen implodeer ik maar van buiten zul je dat niet merken. Ik reageer beleefd en we maken een nieuwe afspraak voor vrijdag. Heel erg bedankt voor het begrip word er gezegd. GRJR3#$!!!FSJ Zucht. Ik relativeer meteen, deze afspraak kan er niets aan doen dat er ook vele andere zijn die mij gewoon vergeten of die veel te laat komen.

Hoe zou dat toch komen?

Hoe zou het toch komen dat er zoveel mensen zijn die mij vergeten met afspraken of die gewoon veel te laat komen? Is het misschien omdat ik altijd maar implodeer in plaats van boos word? Maarja als ik vandaag boos zou worden dan zou de volgende afspraak daar niets van merken en mij ook gewoon weer kunnen vergeten. En je wil het natuurlijk ook niet vergeten – hij doet het vast niet expres, dus boos worden lijkt me dan zo nutteloos.

Of word misschien iedereen wel vergeten en trek ik me het gewoon veel te persoonlijk aan? Ik ga er nog eens over nadenken. Nu eerst maar eens aan de slag met werken! Fijne dag iedereen.


Vier witte met roze bloemen en een geel midden.
Heb je ook een vraag of wil je je verhaal op ons blog kwijt? Dat kan neem gewoon even contact met ons op en wij zorgen dat je een prachtig blog krijgt!