Maandag ochtend is bij mij altijd een drukke ochtend. Alle e-mails moeten beantwoord worden en updates en wijzigingen aan websites moeten gemaakt worden.

Terwijl ik daar druk mee bezig was werd ik al 2 keer achter elkaar gebeld door mensen die mij maar al te graag iets aan wilde smeren. De laatste persoon die belde was ook nog eens zeer aanhoudend daar werd ik zelfs een beetje chagrijnig van.

Tegen de middag had ik bijna alles op orde toen ik wederom een telefoontje kreeg. Anoniem..Even dacht ik dat zijn toch weer verkopers daar heb ik geen zin in maar voor ik het wist had ik de telefoon al opgenomen.

Iemand stelde zich voor en het klonk meteen als iemand die mij wat wilde verkopen. *Zucht nog een! Ik dacht nog dat ik niet moest opnemen!* De meneer aan de telefoon sprak heel snel en ik verstond niet eens zijn bedrijfsnaam.

Hij wilde eigenlijk wel meteen een afspraak inplannen en vroeg me of dit zou kunnen. Een beetje overdonderd zei ik: “Ehh een afspraak inplannen? Dat denk ik niet..” Toen klonk hij op zijn beurt een beetje overdonderd en hij zei: “Nou oke dan ga ik op zoek naar iemand anders.” “Fijne dag nog” … “Fijne dag nog!”

Ik hing op en ik dacht nou dat is wel een heel erg vreemd telefoontje..En in ene bedacht ik mij..OMG dit zal toch geen klant geweest zijn die met mij een afspraak wilde in plannen?

ARRRRRRGh nee toch… dat zal toch niet…?

Mocht dit wel het geval zijn dan bied ik bij deze mijn excuses aan! Sorry!

Sorry :(