Selecteer Pagina

Eerste paniekroman in Nederland is uit!

Eerste paniekroman in Nederland is uit!

Heel langzaam, als een trage moordenaar, sluipen ze haar leven binnen. Het verbaast de nuchtere Suus zelf nog het meest dat juist zij last krijgt van paniekaanvallen.

Als Suus wakker wordt op de psychiatrische afdeling van het Erasmusziekenhuis wil ze meteen naar huis. Dat kan, maar dan moet ze wel een vreemde baby meenemen. Het verplegend personeel zegt dat de baby van haar is. Suus wil zonder het jongetje naar huis. Lukt het haar om te ontsnappen of gaat ze accepteren dat het haar baby is?

Dit indrukwekkende, grotendeels op waarheid gebaseerde verhaal laat zien hoe dun de scheidslijn tussen normaal en afwijkend gedrag soms is. Veel mensen krijgen van de ene op de andere dag paniekaanvallen. Wat kun je dan doen? Op psychische problemen rust nog steeds een taboe.

Enkele recensies:

‘Ze weet haar angsten zo treffend te beschrijven dat zelfs lezers die ze nog nooit gehad hebben, haar vreemde angsten volledig begrijpen.’ en ‘Ondanks het trieste onderwerp best vaak gelachen. Wat een eye-opener over de wereld van de psychiatrie.’ Maria Genova journalist/auteur

‘Goed geschreven relaas, met af en toe zeer humoristische passages.’ Tosca Ruijs – Scriptum Uitgeverij

‘Ben ik nou gek?’ zal voor mensen die lijden aan een angststoornis, een enorme herkenning teweeg brengen en bij anderen bijdragen aan begripsvorming.’ Hanneke Tinor-Centi – literair agent

Bestel het boek!

Het boek is nu te bestellen via: www.saskiaoudshoorn.nl of www.beniknougek.nl

Laat het boek signeren!

Op zaterdag 10 februari tussen 14.00 en 16.00 uur is er een signeersessie bij boekhandel De Kler in Voorschoten. Of stuur me even een mailtje.

Wil je enkele hoofdstukken inlezen? Dat kan via: www.saskiaoudshoorn.nl of www.beniknougek.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *