Al sinds het begin van deze Corona crisis heb ik een gek gevoel. Sommige dingen kloppen gewoon niet voor mijn gevoel. Ik vind de lock down behoorlijk ver gaan. Vooral als ik naar de landen om mijn kijk ik hoor dat zij zelfs een formulier nodig hebben als ze de straat over willen.

Ook zag ik een filmpje waarbij iemand klappen krijgen omdat hij over straat liep. Sommige dingen vind ik wel erg ver gaan. In Nederland zijn we nog niet zover, maar mijn gevoel zegt dat we ook die kant op gaan. Als alle landen om ons heen al deze maatregelen hebben genomen dan is het volgens mij een kwestie van tijd voordat wij ook de straat niet meer over mogen.

Dat vind ik een eng idee. Op dit moment zijn er in Nederland 76 doden door het virus. In Duitsland zijn er nog maar 20… op zoveel miljoenen mensen zijn het eigenlijk niet zo heel veel doden. En als je je bedenkt dat door de gewone griep veel meer mensen overlijden vraag ik me af waarom hier zo streng opgetreden wordt…

Misschien zie ik het verkeerd of zie ik dingen over het hoofd… Als door de gewone griep veel meer mensen dood gaan? Waarom zitten we daar niet altijd in lock down?

Natuurlijk begrijp ik dat als je ziek bent je niet naar kwetsbare doelgroepen moet gaan zoals ouder of zieke mensen. Maar dat moet je gewoon nooit doen toch?

Corona crisis misschien een complot?

Ik zag ook een video voorbijkomen van Jensen. Nu hoor ik je al denken Jensen die moet je niet serieus nemen, dat wil ik niet kijken en dat soort dingen heb ik inderdaad ook gehoord… Maar ik heb het toch zitten kijken en sommige dingen die hij zegt of eigenlijk veel van de dingen die hij zegt klinken nog niet eens zo gek.

Tekst loopt door onder de video

Ze klinken wel heel eng… Als het waar is wat hij zegt dan gaan we een hele gekke tijd tegemoet. Alles bij elkaar vind ik het gewoon een heel gek iets… Het klopt niet voor mijn gevoel…

Ik weet niet wat ik liever heb.. Dat mijn gevoel klopt en dat we onze rechten nu allemaal op hebben gegeven of dat mijn gevoel niet klopt en dat Corona de overhand gaat nemen…Naja wat ik liever heb is niet de goede manier om dat te zeggen, want natuurlijk wil ik het beiden niet.

Het is een vreemde tijd en met dit bericht wil ik echt niet mensen nog banger maken maar ik moet toch ergens mijn gedachten kwijt. En ook ben ik heel erg nieuwsgierig naar de gedachten van andere mensen.

Hoe denk jij hierover? Ik zou het fijn vinden als je hieronder een berichtje achterlaat je kunt me natuurlijk ook altijd een e-mail sturen Als je dat liever privé doet. Dat kan naar info@kwebbelkous.com 💖