Wat doe je als je in drieëneenhalve maand tijd allebei je ouders verliest?? Naast enorm veel en hard huilen, ging ik schrijven. Therapeutisch van me af bloggen, om precies te zijn. Geen dagboek, maar een dagblog. Over alles. Over niets. Nietszeggend en allesomvattend tegelijk. Mijn manier om de unieke verhalen van mijn ouders te verspreiden. Hun liefde, ongekende humor en unieke levensinstelling te laten weerspiegelen in woorden. Maar ook een manier om m’n eigen verdriet onder ogen te komen.

Wie ik ben? Ik ben Manon, bouwjaar 1978, woonachtig in Breda. Ondanks de heftige gebeurtenissen van de afgelopen maanden, ben ik mijn humor en hang naar het leven absoluut niet verloren. Sterker nog, ik denk dat ik nóg meer geniet. Verwacht van mij dus tranentrekkers, dijenkletsers en alles daar tussenin. Waarbij de verhouding in de loop der tijd hopelijk nog wat verschuift. ; – )

Je kunt me volgen op www.facebook.com/blogzondernaam en vanaf nu ook met enige regelmaat hier. Ik heb er zin in! Laat je me weten wat je ervan vindt?

Lfs Manon