Blogs van harte welkom!

Kwebbelkous.com is een website met blogs uit alle hoeken van het land. We hebben veel uiteenlopende onderwerpen en er is altijd wel iets leuks te lezen. Maar er kan natuurlijk altijd nog veel meer leuks en interessants bij.

Daarom zijn we op zoek naar nieuwe blogs!

Wij zijn op zoek naar nieuwe blogs!Om de website nog meer variatie aan blogs te geven zijn wij druk op zoek naar bloggers. Nou niet alleen bloggers dit is ook een platform voor mensen die gewoon even hun verhaal kwijt willen. Of misschien heb je wel een verhaal maar heb je geen website om het op te plaatsen? Of gewoonweg geen idee hoe je dat zou moeten doen?

Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij regelen alles. Stuur het verhaal op naar info@kwebbelkous.com en wij zorgen ervoor dat het een mooi plekje op onze kwebbelkous muur krijgt! Ook is het mogelijk dat wij een leuke bijpassende afbeelding voor je zoeken! Dat scheelt weer 🙂

Blogs gebruiken ter promotie

Ook is het hier mogelijk om je eigen website te promoten! Schrijf een leuk verhaal of vertel waarom jou website de moeite waard is om een keer te bezoeken. Heb je een nieuw product? Vertel er iets over om meer aandacht voor je product te krijgen!

Andere ideeën? Of vragen? Mail ons dan gewoon even op: info@kwebbelkous.com 🙂

Wie weet tot snel!


Bekijk hier het hele blog overzicht!